Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec 21, 2012

Voor- en nadelen van dealsites door Hans Kortlevers

Voor- en nadelen van dealsites door Hans Kortlevers

Hans Kortlevers Deals kent inmiddels al heel wat besproken dealsites. De een beter dan de andere, en juist die diversiteit is wat mij betreft zo leuk. Ik hoop ook met al deze reviews de lezers een goed beeld te geven over welke dealsites nou juist wel goed zijn en welke je absoluut niet moet kiezen. Dealsites staan over het algemeen bekend om de acties die maar één dag geldig zijn, snel beslissen dus! Deze korte tijd zorgt er uiteraard ook voor dat deals vaak extreem veel zijn afgeprijsd.

Hans Kortlevers Deals heeft de voor- en nadelen van deal sites voor u op een rijtje gezet, want het is voor veel mensen nog best lastig en spannend om via een deal site iets aan te schaffen.

Voordelen:
– Extreme kortingen
– Vaak gesegmenteerd op stad
– Makkelijk betalen via internet

Nadelen:
– Aanbiedingen zijn vaak maar een dag geldig
– Deal sites ogen soms onprofessioneel wat mensen afschrikt
– Na registratie krijg je iedere dag een e-mail

Wat ik, Hans Kortlevers, het belangrijkste punt vindt is de extreme kortingen, want dat is toch ook waar je het uiteindelijk voor doet! Wat ook interessant is is dat veel deal sites de mogelijkheid bieden om per stad aanbiedingen te bekijken, dit maakt het vaak een stuk aantrekkelijker voor de bezoekers aangezien de aanbieding nu herkenbaarder zijn. Wat ook erg handig is aan de deal sites is de mogelijkheid om via iDeal te betalen. iDeal is een eenvoudige manier van online betalen via je eigen bank. Naast iDeal is ook PayPal een veelvoorkomend betaalmiddel.

Wat de nadelen betreft, is de korte aanbiedingstijd toch wel het grootste nadeel. Veel mensen willen even nadenken voordat ze een aankoop doen, dat heb je bij dealsites niet. Vooral bij vakantiesites is het toch iets wat een best grote uitgave is en je graag even over na wilt denken. De kortingen op vakanties zijn wel vaak heel hoog, wat de bedenktijd wellicht een stuk kan verminderen. Ik hoop op deze manier een goed overzicht te hebben gegeven van de grootste voor- en nadelen van dealsites.

Met vriendelijke groet,
Hans Kortlevers