Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec 19, 2012

Met Travelbird goedkoop op vakantie met Hans Kortlevers

Met Travelbird goedkoop op vakantie met Hans Kortlevers

Nog maar twee dagen en de winter gaat weer van start. Ik, Hans Kortlevers, geniet erg van dit seizoen. De herfst heb ik niet zoveel mee, al die regen en wind.. Wat ik wel in de herfst doe, is een vakantie boeken! Het ideale seizoen om een vakantie te boeken, zowel wintersport als zomervakantie. Afgelopen week kwam ik op de website van Travelbird http://www.travelbird.nl. Wat mij betreft dé vakantiewebsite van Nederland. Ik heb mij geregistreerd en kreeg mooie, overzichtelijke e-mails met de beste vakanties. Ik kon het niet laten en heb met de kerst een weekje London geboekt. Wie het grootste kerstfeest wil meemaken, moet naar London. De stad ademt kerst uit, ik vind het geweldig.

De website van Travelbird heeft een erg minimalistisch design. Het heeft wat weg van een tablet lay-out. Het hoofdmenu aan de linkerkant en rechts de reizen in desbetreffend categorie. Er wordt goed gebruik gemaakt van de witruimte wat de website een overzichtelijke en rustige uitstraling geeft. Geen schreeuwerige reclames of irritante buttons.

Wat ik ook een erg leuke toevoeging vind op de website is de blog. Travelbird plaatst hier berichten over nieuwtjes op de website, maar ook grappige dingen en ervaringen van reizigers. Ik van Hans Kortlevers krijg hier een goed gevoel bij, alsof je dichterbij de mensen staat en dus vertrouwder aanvoelt.

Het boeken van de reis ging ook erg soepel. Direct na betaling kreeg ik een bevestiging in je mail met een .pdf waarin precies stond wat ik had geboekt. Erg vanzelfsprekend, maar je moest eens zien hoe vaak dit nog mis gaat. Al met al kan ik  jullie aanraden een keer op Travelbird te kijken en verbaasd te staan van de lage prijzen. Travelbird is wat mij betreft de enige vakantiesite waar ik op zou kijken, vandaar dat ik er hoe dan ook een artikel over wou schrijven op Hans Kortlevers Deals.

Groeten,
Hans Kortlevers.