Pages Menu
Categories Menu

Pers

Hans Kortlevers Deals is een website opgericht door Hans Kortlevers. Sinds de doorbraak van internet en de daaropvolgende online webshops is Hans Kortlevers geïnteresseerd in online shopping.
Al snel verschenen de grotere bedrijven met hun webshops als extra verkoopkanaal. Door de toenemende online koopkracht ontstonden er steeds meer webshops. Ook particulieren waaronder Hans Kortlevers zelf zagen potentie om zijn of haar spullen 2e hands op internet te verkopen op websites als Ebay en Marktplaats (NL). Sinds de komst van het Amerikaanse bedrijf Groupon in 2008 werd er weer een nieuwe markt opgezet. Een marketingconcept dat voordeel opleverde voor de consument door middel van collectief inkopen. De nóg steeds groeiende markt, met talloze gelijksoortige websites als Groupon proberen mee te komen in deze markt.

Hans Kortlevers wil deze websites in kaart brengen met deze website, de talloze aanbieders op 1 website verzamelen en samen met de consumenten deze aanbieders beoordelen. Het leek Hans Kortlevers een ideale uitkomst voormensen die ook genieten van het online  shoppen. Sinds de dag dat de website is opgezet loopt het als een trein, veel bezoekers en veel reacties. Hans Kortlevers probeert de website zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van de bezoekers en hoopt hiermee nog een flinke tijd mee te draaien.