Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec 18, 2012

Hans Kortlevers tipt Groupdeal!

Hans Kortlevers tipt Groupdeal!

Na een tijdje geen nieuwe deal sites te hebben geplaatst op Hans Kortlevers heb ik nu weer een zeer interessante, namelijk: Groupdeals. Voordat ik een site plaats op Hans Kortlevers check ik de deal site altijd op veel punten en Groupdeal komt heel goed uit de test! Groupdeal is onderdeel van Telegraaf Media Group wat aangeeft dat er wel degelijk potentie in zit en het in de toekomst een grote site kan worden!

Groupdeal werkt volgens 5 basisprincipes, namelijk Kies, Koop, Deel, Win en Geniet. Dit zijn de stappen die een klant moet doorlopen voordat hij iets kan winnen op Groupdeal. Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen op de website. De aanbiedingen zijn altijd zeer exclusief en hebben hoge kortingen. De aanbiedingen variëren van hotelaanbiedingen, trips naar het buitenland, entertainment, gadgets en ga zo maar door. Het principe is net als bij dealsites als Groupon dat mensen zich kunnen abonneren op de nieuwsbrief om zo elke dag nieuwe exclusieve aanbiedingen in je inbox te ontvangen.

Je moet er snel bij zijn bij Groupdeal aangezien de deals maar één dag geldig zijn, zo niet dan vis je naast het net. Groupdeal gaat uit van het principe ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’. Oftwel, deel je deals met al je vrienden, want wie wil er nou niet genieten van supergoede deals? Groepdeal heeft de mogelijkheid om een deal te delen via populaire social media als Facebook, Twitter en Hyves.

Ik, Hans Kortlevers, heb onlangs een deal gekocht bij Groupdeal en ik was zeer enthousiast over de geleverde service. Waar het bij andere dealsites nog wel eens te wensen overlaat, kreeg ik mijn deal snel en netjes afgeleverd. Groupdeal plaatst alleen deals die zij zelf ook zouden willen kopen, een garantie voor alleen maar goede deals dus.

Ik ga deze week  meer nieuwe dealsites bespreken op Hans Kortlevers Deals. Ik heb de laatste tijd een aantal nieuwe sites gevonden waarvan in vind dat die zeker het bespreken waard zijn. Heb jij al ervaring met Groupdeal? Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik. Laat maar een berichtje achter onder dit artikel!

Groeten,
Hans Kortlevers