Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec 21, 2012

Hans Kortlevers wenst iedereen fijne kerst(deal)dagen

Hans Kortlevers wenst iedereen fijne kerst(deal)dagen

Nog vier dagen en dan is het zo ver: Kerst! Namens Hans Kortlevers Deals wens ik iedereen fijne feestdagen! Kerst, wat mij betreft het feest van het jaar. Gezellig met de familie lekker eten en Home Alone kijken, geweldig. Wat ook erg leuk is is dat er sneeuw ligt buiten, zou het niet geweldig zijn om weer eens een witte kerst te hebben? De voortekenen zijn goed dus laten we het hopen.

Om in de trend te blijven van Hans Kortlevers Deals heb ik een paar erg interessante kerst deals gevonden! Onder andere Sweetdeal.nl heeft leuke kerstdeals, maar ook Groupon heeft een ruim aanbod aan kerst deals. Beide sites zijn bovendien een van mijn favorieten! Ik zou zeggen, neem eens een kijkje en laat je verassen.

Namens mijzelf, Hans Kortlevers, en de vrijwilligers achter Hans Kortlevers Deals wil ik jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!