Pages Menu
Categories Menu

Posted on okt 22, 2012

Hans Kortlevers: SweetDeal

Hans Kortlevers: SweetDeal

Opnieuw heeft Hans Kortlevers een daily deal website gevonden die zijn aanbiedingen landelijk aanbiedt en hierdoor voor iedereen beschikbaar is om van te profiteren. Deze website gaat door het leven als SweetDeal.NL.
SweetDeal is een website met weinig unieke eigenschappen maar een transparante gang van zaken. Hieronder ziet u hoe SweetDeal te werk gaat:

1) Schrijf je in
Inschrijven kan via deze website. Geef aan voor welke regio je aanbiedingen wilt ontvangen. Zo ontvang je een aanbieding in je mailbox. Kies eerst je stad en vul dan je emailadres in. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Twitter of Hyves. Ook daar plaatsen we de laatste aanbieding uit jouw regio.

2) Sluit de deal
Goede aanbieding gezien? Klik dan op Koop nu!. Kies hoeveel vouchers je wilt kopen en vul je persoonlijke gegevens en de locatie in. Lees de algemene voorwaarden, accepteer deze en rond je bestelling af met de groene knop. Betalen kan vervolgens via Ideal of creditcard.

3) Vertel het door
Als je de deal hebt gekocht, betekent dat niet automatisch dat de deal ook daadwerkelijk doorgaat. Eerst moeten er voldoende kopers zijn. Dat heb je zelf in de hand! Zorg ervoor dat al je bekenden op de hoogte zijn van de aanbieding. Dit kan via Facebook, Twitter of e-mail “delen.” Zijn er aan het einde van de dag niet voldoende kopers? Geen zorgen! Je betaalt pas op het moment dat er genoeg andere kopers zijn en de deal daadwerkelijk doorgaat.

4) Ontvang je voucher
Gaat de deal door? Gefeliciteerd! Je ontvangt in je mailbox de voucher met daarop een unieke kortingscode. Print je voucher uit en neem hem mee naar de locatie van de deal. Kijk wel in je voorwaarden. Soms moet je bijvoorbeeld reserveren o.v.v. Sweetdeal. Reserveren kan zodra je de voucher hebt ontvangen. Veel plezier met je aankoop!

Hans Kortlevers raadt u aan om deze website in uw favorieten te zetten en zo nu en dan in de gaten houdt voor een scherpe aanbieding in uw voordeel. Wanneer u ervaring heeft met deze aanbieder zou Hans Kortlevers het zeer op prijs stellen wanneer u dit deelt met hem. Op deze manier kan hij dit delen met de overige bezoekers.