Pages Menu
Categories Menu

Posted on okt 26, 2012

Hans Kortlevers & Mega City Deal

Hans Kortlevers & Mega City Deal

Hans Kortlevers stelt u voor aan Mega City Deal, een deal website opgericht in het jaar 2011 heel hard aan de weg aan het timmeren om één van de beste deal websites van Nederland te worden. De site ziet er strak vormgegeven en overzichtelijk uit en biedt deals in een groot aantal Nederlandse steden aan. Hoewel de site nu nog relatief onbekend is zou dit wel eens een geduchte concurrent kunnen worden voor de grote spelers. Daarom raden wij aan om een kijkje te nemen bij Mega City Deals en te profiteren van de geweldige aanbiedingen. Daarnaast hebben ze ook een op=op pagina waar meerdere deals opstaan.

MegaCityDeal heeft bij de ontwikkeling van de website zoveel mogelijk rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid en gemak van de website. Zo kun je direct zoeken naar een deal naar jouw keuze. Stel, je bent opzoek naar een Beauty & Wellness aanbieding, dan kun je direct zoeken in deze categorie. Je ziet direct in welke stad een dergelijke deal actief is.

De deals zijn onderverdeeld in de categorieën:
· Hotels & Overnachtingen
· Eten & Drinken
· Kortingsbonnen
· Beauty & Wellness
· Belevenissen
· Tickets

Hans Kortlevers heeft goede ervaringen met deze website en raad u daarom deze website ook aan. Er zijn veel mogelijkheden en ze leveren een betrouwbare en goede service.