Pages Menu
Categories Menu

Posted on okt 15, 2012

Cosmetica Deals .nl, Hans Kortlevers

Cosmetica Deals .nl, Hans Kortlevers

Alle vrouwen opgelet, dit is  jullie deal site voor in de favorieten. Hans kortlevers presenteert jullie: www.cosmeticadeals.nl. Een website met dagelijks nieuwe artikelen uit de cosmetica wereld.
Deze website biedt niet alleen losse producten aan maar ook pakketten die samen worden gesteld door de meest uiteenlopende top merken.  Daarnaast is er ook een overzicht van de producten die in het verleden door Cosmetica Deals zijn aangeboden te vinden onder het kopje Gemiste Deals.
Ook proberen ze de website zo transparant mogelijk te houden en de mogelijkheid geven om te discussiëren om het Cosmetica Deals Product Forum. Hierdoor is dit een bijzonder aantrekkelijke deal website voor iedereen die gek is op cosmetica producten.  Daarnaast houden ze ook een zeer interessante blog bij waar leuke en grappige blog berichten worden geplaatst, dit kun je lezen onder het kopje Girlz blog. Een keer in de zoveel tijd is er ook een uitverkoop, hier worden dan meerdere top producten tegen een zeer goedkope prijs verkocht. Deze uiverkoop kan men vinden onder het kopje ‘uitverkoop’ in het menu. Hans Kortlevers is erg benieuwd wat de bezoekers van hans-kortlevers .nl van deze website vinden. Laat het mij weten via de contactpagina boven in het menu.